Empowerment

Strength Based Company trainingen:

Leadership Arts

Tijdens de workshop Leadership Arts helpt de trainer de deelnemers hun persoonlijke kracht te herontdekken door wijze lessen uit de oosterse vechtkunst te delen. Er worden opdrachten gedaan waarbij het doel is dat de deelnemer in zijn of haar persoonlijke kracht gaat staan en handvatten toe te reiken om doelstellingen te formuleren. Tevens is het doel om het persoonlijke bewustzijn te vergroten, en hieruit vervolgens proactief te werk te gaan om de eigen doelstellingen te behalen.

 

Fight for Less Stress

Tijdens de bedrijfstraining Fight for Less Stress krijgen de bokszakken ervan langs. Deze bedrijfstraining wordt gegeven in de dojang van van Taekrosa Taekwondo te Utrecht. Onze trainers leren de deelnemers hoe ze oefeningen uit de vechtsport op een veilige manier effectief ingezet kunnen worden om stress te verlagen en voorkomen.

 

Persoonlijk Leiderschap: Wat is jouw stijl?

Bij alles wat je doet neem je jezelf mee. Of je nu werkt, vakantie viert, je hobby uitoefent…. hoe je dat doet is ‘typisch jij’.

Het is leuk en nuttig om ‘jouw stijl’ te ontdekken. Meestal is ‘jouw stijl’ een mix van je natuurlijke voorkeuren en van aangeleerd gedrag waar je je niet altijd bewust van bent. Het is in bepaalde mate veranderbaar, als jij daarvoor kiest.

Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap: Wat is jouw stijl? herontdekken de deelnemers hun persoonlijke kracht door wijze lessen uit de oosterse vechtkunst en van de schaaksport te delen. De combinatie van schaken en vechtsport staat voor de combinatie van lichaam en geest.

Er worden opdrachten gedaan waarbij het doel is dat de deelnemer in zijn of haar persoonlijke kracht gaat staan. Handvatten worden aangereikt om nieuwe persoonlijke doelstellingen te formuleren. Tevens is het doel om het persoonlijke bewustzijn te vergroten, en hieruit vervolgens proactief te werk te gaan om de eigen doelstellingen te behalen.

Als je in een team sport of werkt, is het heel handig om van en met elkaar te gaan zien wat de verschillende stijlen van iedereen in je team zijn. Spelen jullie goed op elkaar in? Is er een stijl dominant en is dat handig? Wordt persoonlijk leiderschap gestimuleerd?

Angelo Rosalia (taekwondo) en Anne-Marie Benschop (schaken) organiseren trainingen voor verschillende doelgroepen, waarbij ze vechtsport en schaken gebruiken als middel voor deelnemers om inzicht te krijgen in zichzelf en/of in hun team.

Via taekwondo krijgen deelnemers inzicht in onder andere: verbale en non-verbale communicatie, leiderschap, gedrag en effect, karaktereigenschappen en voorkeuren.

Via schaken krijgen deelnemers inzicht in onder andere: hoe je denkt en hoe zich dat vertaalt in resultaat, plezier en ontwikkeling, strategie en doelen stellen.

Max 25 mensen in een groep.

Prijzen op aanvraag

Duur training : 2 uur inclusief een gezonde lunch.

 

Do (way of life)
Integreer de methode in jou dagelijks leven.

 

TRAININGSDUUR (afhankelijk van uw behoefte)
• 30 minuten

• 45 minuten

• 60 minuten

Is uw interesse gewekt? Voor boekingen kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.