Prijs informatie

Zelfverdediging en weerbaarheid is het (leren) weren tegen een aanval van een of meer tegenstanders. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Iedereen kan zich verweren, mits zij de juiste technieken kennen, ook indien zij niet sterk zijn. Veel technieken zijn gebaseerd op het gebruik van de kracht van de tegenstander, niet die van de persoon die zich verdedigt.

Tijdens trainingen in worden eenvoudige en zeer effectieve technieken aangeleerd die van nut kunnen zijn. Er wordt geleerd hoe om te gaan met lichamelijke reacties tijdens gebeurtenissen, het werken met lichaamstaal en stemgebruik, het (fysiek) verdedigen onder stress situaties.

Wilt u uw team dichter bij elkaar brengen en een leuke dag organiseren? Dan kunt u gebruik maken van de teambuilding dag. U kunt kiezen voor een lokatie bij u in de buurt, in het bos of op een door u uitgekozen plek. Er is mogelijkheid tot het kiezen van 1 of meerdere dagdelen. Deze dag(delen) bestaan uit verschillende opdrachten die u en uw team uitvoeren. Individueel, in teams tegen elkaar en/of als één team. De intensiteit van de opdrachten wordt zodanig verdeeld, dat dit voor elke deelnemer vol te houden is.

Ook hebt u de mogelijkheid een Taekwondo workshop in deze dag te verwerken.

Mogelijkheden:
• 1 dagdeel: totaal 2 uur praktijk
• 2 dagdelen: 2 x 90 minuten praktijk
• Meerdere dagen: op aanvraag

€ 400,- per dagdeel (15 – 30 personen).
Dit is exclusief BTW, reiskosten en overige kosten (lokatie).

VSD PAKKET 10 LESSEN
€ 700,- 10 lessen van 1 uur (15 – 30 personen). Dit is exclusief BTW, reiskosten en overige kosten (lokatie).

PRIVE TRAININGEN
PMM biedt de mogelijkheid tot privé trainingen Taekwondo/zelfverdediging. Of dit nu is omdat u niet bij de reguliere trainingen mee wilt doen of zelf snel naar een hoger niveau getild wilt worden. Deze trainingen kunt u op de lokatie van PMM, binnen het FDC-centre, volgen.

Mogelijkheden
U bepaalt hoeveel lessen u wilt hebben, en hoe lang. Deze afspraken worden zwart op wit vastgelegd zodat beide partijen zekerheid hebben.

Prijs
Minimale deelname: 2 personen, € 60,- p.p. incl. BTW, reiskosten en lokatie.

Inhuren extra docent mogelijk, prijs op aanvraag. Vanaf 10 lessen: € 50,- p.p. incl. BTW, reiskosten en lokatie. Meerdere personen: aangepaste prijs op aanvraag prijzen zijn per uur.